Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

INTERIOR DETAILING

Με τον όρο Interior Detailing αναφερόμαστε στο σύνολο των εργασιών που αφορούν στο εσωτερικό του οχήματος μας. Στο εσωτερικό του οχήματος μας περνάμε τον περισσότερο χρόνο. Η ανάγκη σωστής συντήρησης και καθαρισμού οφείλει να είναι προτεραιότητα μας, για λόγους υγιεινής πρωτίστως και έπειτα για λόγους μεταπωλητικής αξίας. Ένα σωστά καθαρισμένο-περιποιημένο εσωτερικό προλαμβάνει αλλεργίες και ευαισθησίες. 

Όταν αναφερόμαστε σε βιολογικούς καθαρισμούς ή σε βιοκαθαρισμούς αυτό συνήθως περιλαμβάνει τον καθαρισμό των υφασμάτων και των μοκετών του οχήματος μας. Στα σύγχρονα εσωτερικά όμως χρησιμοποιείται πλήθος διαφορετικών υλικών τα οποία απαιτούν διαφορετική προσέγγιση, και κυρίως εξειδικευμένα προϊόντα. Σημαντικότερη είναι δε η γνώση χρήσης αυτών των προϊόντων μιας και μπορούν πολύ εύκολα να προκαλέσουν ζημίες. Βασικό είναι επίσης και η χρήση όσο το δυνατών λιγότερου υγρού κατά τη διάρκεια ενός εσωτερικού καθαρισμού διότι η υγρασία που θα παραμείνει είναι πηγή δημιουργίας εστιών μικροβίων. 

Έπειτα του καθαρισμού έρχεται το στάδιο της προστασίας του εσωτερικού του οχήματος μας. Στις μέρες μας τα προϊόντα προστασίας που διατίθενται καλύπτουν κάθε μέρος του εσωτερικού μας, από άβαφα μαύρα πλαστικά που συναντούμε στις κάσες των πορτών έως και τα υφάσματα μας. Όπως και στα εξωτερικά πλαστικά του οχήματος μας έτσι και στα περισσότερα υλικά του εσωτερικού μας, πέρα από τη φθορά χρήσης, το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών προέρχεται από την ηλιακή ακτινοβολία(UVa & UVb). Τα υλικά που επιλέγονται πρέπει να έχουν ισχυρή ικανότητα να προστατέψουν από τις ακτίνες αυτές σε συνδυασμό με διάρκεια προστασίας. 

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του εσωτερικού μας είναι οι δερμάτινες επιφάνειες και καθίσματα. Είναι συνήθως ένας έξτρα εξοπλισμός τον οποίο τον έχουμε πληρώσει αδρά. Οι δερμάτινες επιφάνειες χρειάζονται εξειδικευμένη συντήρηση και προστασία όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια του εσωτερικού μας. Οι δερμάτινες επιφάνειες έχουν μια στρώση προστασίας από την παραγωγή τους, με τον καιρό αυτή η προστασία εξασθενεί με αποτέλεσμα το δέρμα ως πορώδες υλικό να εγκλωβίζει βρομιές και έλαια. Έτσι ο βαθύς καθαρισμός τους και έπειτα η ενυδάτωση τους είναι εργασίες που οφείλουμε να εκτελέσουμε περιοδικά. 

Υπηρεσίες Interior Detailing

-Απολύμανση καμπίνας(λόγω των συνθηκών που επικρατούν επιτελείται πριν από οποιαδήποτε εργασία)
-Βιοκαθαρισμός υφασμάτων και μοκετών
-Καθαρισμός πλαστικών επιφανειών βαμμένων είτε άβαφων
-Ενυδάτωση πλαστικών επιφανειών
-Καθαρισμός αεραγωγών
-Απόσμηση καμπίνας
-Διόρθωση χρώματος(piano black)
-Καθαρισμός και ενυδάτωση δερμάτινων επιφανειών
-Εφαρμογή κεραμικής επίστρωσης πλαστικών 
-Εφαρμογή υδροφοβικής επίστρωσης σε επιφάνειες υφάσματος

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα